PDA

Zobrazit plnou verzi : vegas 5 -print to tape

faster
10-10-2004, 11:47
ahoj!
potreboval by som poradit. mam takyto problem. mam zostrihany film, ale neviem, ako ho mam dat spat do kamery. nechcem film renderovat a az potom hodit do kamery. to by som vedel. spustil by som capture video a tam je print to tape, ale ja potrebujem prave ten redner vynechat. proste co najlepsia kvalita na tu kazetku. neda sa to nejako?

a este by som sa rad opytal, aky rendering mi doporucujete? mam 1.6 ghz a 256 ddram (iba)... nemam registrovany ani mpeg a tak vsetko hadzem do formatu wmv, co je dost chabe... ale ine formaty renderuje neuveritelne dlhoooo. :((

dakujem za pomoc...

stayman
10-10-2004, 11:49
To je jedno ci to das ulozit a potom von, alebo rovno von , oba sposoby su rovnake, navyse pri tom prvom ti to ostane aj na disku a renderuje sa len to, co je zmenene !!!

faster
10-10-2004, 12:29
To je jedno ci to das ulozit a potom von, alebo rovno von , oba sposoby su rovnake, navyse pri tom prvom ti to ostane aj na disku a renderuje sa len to, co je zmenene !!!

hmm. moc som nepochopil. ja som to nechcel renderovat, bo rendering mi trva celu dobu. a bez renderingu to na kazetku hodit neviem.

faster
10-10-2004, 12:31
keby som napr. toto video:

www.fadeweb.com/video/oktober.wmv

tak mi to poprve nezobere, bo to nieje avi subor a po druhe.. ta grafika by bola uuplne onicom

stayman
10-10-2004, 12:35
WMV bez renderingu na kazetu nedostanes ani tak, a ani tak \/ Myslel som ze pracujes s DV, tak ako vsetci :-D

faster
10-10-2004, 12:42
hmm. mam to v dv. toto je len blby vysledok renderingu

stayman
10-10-2004, 13:20
Tak potom ako som povedal predtym.