Zobrazit plnou verzi : MSP7Pro s SP2 pada pri startu pod XP Home SP1
Po nainstalovani Ulead MSP 7 Pro - SP2 spadne videoeditor pri inicializaci Audio filtru. Nepomohla ani preinstalace.
Mate nekdo podobny problem ?
WinXP Home SP1.
Tak mas asi nejaky DSfilter nainstalovany, co je asi spatne zaregistrovany alebo spatny a vadi mu to, pochybujem ze na cisty OS mu bude nieco vadit
Hmm, tak to bude docela dobre zjistovani, co je tam spatne...
Tak jsem zkousel vselicos, ale nevim...
Komplet jsem odinstaloval a smazal adresar. Nainstaloval 7.0 a vse je OK. Jeste zaplata na 7.01 je OK. Vsechny efekty chodi, vcetne DirectX efektu.
Jakmile nainstaluji SP2 zaplatu pro MSP7, Videoeditor zkolabuje pri startu na inicializaci AudioFilters. Inicializace DirectX filtru probiha jeste pred tim a je OK.
Preinstaloval jsem DirectX, stejne. Zkusil jsem prejit na XP SP2 a je to stejne.
Mně to šlape v pohodě (W XP Pro_SP1, MSP7_SP2).
Tomu se vubec nedivim. Tys nikdy nemel problemy s nicim...
S Uleadama je to o nervy, VideoStudio7 jede v pohodě, 8 zdechne při startu.
Podle mě je to tím, že si ošahává DSFiltry a něco má vyšší merit než jejich filtr, takže system mu to podstrčí asi dřív a poblije se z toho.
Stejně tak se chovalo NeroVE v souvislosti s FFDShow, zablikalo a zdechlo.
Pokud jsem měl v systemu MorganStreamSwitcher, WMP nedokázal ani blikat.
Na 98SE, kde mam stejne programy, stejny DirectX, stejnou konfiguraci HW i stejne programy to jede OK. Tak nevim...
Zkousel jsem i odmazat veskere filtry a je to stejne.
Já sem ten předchozí příspěvek nepsal z důvodu "být zajímavý", ale výhradně proto, že chyba není v tom SP2 ani v UMS7 a ani ve W XP.
A problémy s kompem jsem samozřejmě měl - akorát od doby, kdy se orientuju výhradně na INTEL a mám na video sólo PC (bez nějakých pochybných netů, antivirů, firewallů, codecs allin1 atp.) ty problémy nějak výrazně ubyly... :-)
No, problem bude s WinXP. Jak jsem zjistil na foru u Ulead, WinDVD 3 nebo 4 instalovaly do Win pry ne prave bezchybne filtry a je potreba preinstalovat na vyssi verzi WinDVD. Je pravda, ze WinDVD jsem tam pred casem mel. No, ale kdyz jsem tedy chtel preinstalovat na WinDVD 6, na konci instalace se objevi hlaska, ze 3 soubory /DLL/ nemohly byt zaregistrovany. Zkousel jsem je registrovat rucne, ale stale se nedari. Vzdy obdrzim hlasku s chybovym cislem, ktera ma ale silene mnoho pricin a zadne reseni se nehodi na muj pripad...
Asi bude preinstalace WinXP.
Jinak na tom PC toho take moc neni.
Pisu, ze je problem s WinDVD a ty napises, ze: No, problem bude s WinXP. :-k :-k :-k
to Stayman...
Ale ja to myslel tak, jako ze bude neco s mymi XP. Mozna se tam neco naborilo...
Existuje neco, cim by se daly postupne odinstalovavat a priinstalovavat DSFiltry , abych poznal, kde je problem ? Jeste bych to zkusil, nez preinstalovavat.
Stiahni si novy GSpot (asi este beta) ten ti vie odregistrovat kodeky, filtre ktore chces. Je to vratny proces, takze sa nemusis bat.
Tak jsem stahnul GSpot 2.21
Kodeky mi ukaze, ale nenasel jsem zadnou volbu pro jejich odinstalaci ci zakaz.
Tak jsem stahnul GSpot 2.21
Kodeky mi ukaze, ale nenasel jsem zadnou volbu pro jejich odinstalaci ci zakaz.
Zafajfkuj expert mode
Jo, uz jsem to nasel, ale musi to byt 2.52b01.
... a já bych se zase divil, kdyby tobě někdy něco chodilo pořádně. Nas*at si do systému nějakej debilní WinDVD (když ještě ke všemu Ulead má svůj vlastní přehrávač, akceptující i soubory ze složek NE VIDEO_TS, což WinDVD neumí - nebo alespoň to neumí ve verzi 4)... 9-)
to Pitomec - kazdej nemuze bejt chytrej jako ty ...
Zrejme spatna instalace Amsdsput.dll od Creative - PVTimeScalePlugin 1.0.0.1.
Po odregistraci bylo MSP7 SP2 OK, po re-registraci zase neslo. Po odregistraci Diagnostika u SB Audigy ohlasila chybu u MIXERu, tak jsem dal v te diagnostice "Obnovit" a SB diagnostika byla OK a MSP7 SP2 funguje stale.
Takze zadne WinDVD... Jo, a Pitomec, jak pregravas pres Ulead DTS zvuk na DVD ???
to Pitomec - kazdej nemuze bejt chytrej jako ty ...
Pak se ale nemůže divit, že mu to nejede :-)
Takze zadne WinDVD... Jo, a Pitomec, jak pregravas pres Ulead DTS zvuk na DVD ???
Filmy v PC přehrávám jenom vyjímečně (mimo jiné proto, že monitor velikosti stolní TV 16/9, 82cm nemám), takže jsem na ev. problém s DTS ještě nenarazil :-) :-)
bob_chci_vse_vedet
16-10-2004, 15:19
me to pada take v tom samem pripade jako tobe..
bob_chci_vse_vedet
16-10-2004, 15:31
No, problem bude s WinXP. Jak jsem zjistil na foru u Ulead, WinDVD 3 nebo 4 instalovaly do Win pry ne prave bezchybne filtry a je potreba preinstalovat na vyssi verzi WinDVD. Je pravda, ze WinDVD jsem tam pred casem mel. No, ale kdyz jsem tedy chtel preinstalovat na WinDVD 6, na konci instalace se objevi hlaska, ze 3 soubory /DLL/ nemohly byt zaregistrovany. Zkousel jsem je registrovat rucne, ale stale se nedari. Vzdy obdrzim hlasku s chybovym cislem, ktera ma ale silene mnoho pricin a zadne reseni se nehodi na muj pripad...
Asi bude preinstalace WinXP.
Jinak na tom PC toho take moc neni.
dekuji, v tomto byl proble. dal jsem pryc win dvd a jede to v pohode takze diky vam...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.