Zobrazit plnou verzi : Konkurencia Vegasu ?
Cafko video maniaci :-D
Že by prišla konkurencia Vegasu 5 \/
Adobe Premiere Elements 1.0 :-?
Keď bude podporovať väčšinu pluginov ako je starší brat \/ \/
Neviem neviem \/
Má niekto s ním skúsenosti :-?
Este ti asi nedoslo, ze ten Elements je okresana Pro a teda skor sa da prirovnat ku Vegas Movie Studio (popis nizsom v prispevku) a navyse Vegas ma nejaku konkurenciu ??? :-? :-E
Stayman :-)
Je mi to jasné, že je to okresané Premiere 9-) a súhlasím v plnej miere s tebou :BB: len si myslím, že keď je okresaný bude asi dostupnejší pre väčšie masy ľudí \/ Graficky vyzerá prívetivo :-) Možno som mal radšej napísať konkurencia Pinnacle Studia :-E
I keď aj ja som sním začínal :-)
S Vegasom na večné časy nejako ináč :BB:
Preco tam davas tak vela smajlov??? :-? :-E :-R :-)- 9-) :(( :-D 8-)
No ako moze byt pristupnejsi, ked ani Premiera (za taku istu velkost cca 180MB :-k ) nie je pristupnejsia pre tu vrstvu co spominas , ani z webu a ani ovladanim... Je to s nou coraz horsie asi a to este ked ku nej potrebujes Encore s cca 300MB , tak neviem... :-D
Inak ten Vegas Movie Studio spolu s DVDArchitectom stoji 100$, no nekup to :)) , a tolko stoji aj Elements a kupis to??? :-D
Stayman neviem či záleží na tom koľko MB ma soft.Predtým som chcel vyskúšať Premiere aj som si kúpil manuál, a nezdalo sa mi nejak že by to ovládanie bolo nejaké zložité.
Tým pravdaže nechcem povedať, že Vegas je horší.To vonkoncom nie!!!
To sa mi páči už na verzii 5, že konečne má väčšiu podporu pluginov ako to bolo u 4.Pooprav ma keď sa mýlim.Bol by som sakramentsky šťastný keby už u nás alebo v čechách vydal manuál na Vegas.Bolo by to super.Lebo je tam strašne veľa vecí ktoré tento soft dokáže len sa treba naučiť ovládať a tu by pomohla tá knižka.Takže na všetkých apelujem začnite používať tento soft, tým sa zvýši ešte viac jeho popularita a možno nejakého vydavateľa konečne napadne vydať knižku.HAUK
Už žiadny smajlík
No tu Premieru Elements som stiahol a ako tak pozeram, slovo "konkurencia" pre Pinnacle, Ulead Studio atd. a musim sa priznat aj pre VegasMovieStudio+DVD je v celku na mieste. Paci sa mi hlavne to, ze rovno do Premiery dali podporu pre DVD a ma krajsie graficke rozhranie ako PRO :) , je sice o dost ochudobnena, ale to je aj VegasStudio a o Pinnacle ani nehovorim (ten ma zase asi najvacsiu podporu pluginov a zvukov). Takze pre userov je uz co na vyber a takyto postup zo strany vyrobcov sa da len ocenit, za cca 3000sk mas kompletne strihove pracovisko a aj authoring DVD. Bomba.
PS: Tiez bez smajla :-D
Mily Elements :-k musel ist pekne krasne z PC von, Vegas hladal kniznicu prm.dll
Je to pre nás users iba plus.Čím viac takýchto programov sa objavý tým lepšie.
Takže Stayman ten Elements ti rozhodil Vegas?Spolupracuje Vegas 5 s Acid Music 5 ?Či je lepšie použiť jeho staršieho brata?Lebo možno mi stačí na zvuk ibá tá odlahčená verzia.Pokiaľ sa pamätám raz si sa vyjadril, že používaš kombináciu Vegas 5 + Soundforge 7.Vlastne aký je základný rozdiel medzi Acid a Soundforge?Čo vlastne v ňom robíš, veď aj v samotnom Vegase sa dá pracovať so zvukom dokonca 5.1?
P.S.: Žiadny smajlík
SoundForge je audio editor, teda singletrack nastroj na upravu zvuku, efekty, precesy atd.
ACID je uz vlastne multitrack editor/mixer, ale hlavne nastroj na vyrobu hudby, teda editacia je mozna uz od zakladnych zvukov nastrojov, loopov, mudi spolu s DX a VST bankami atd, ale aj celych audio stop.
Vegas je Video/Audio multitrack/mixer kde mozes mixovat vsetko to co si poskladal v ACIDe a upravil v SoundForge...
...velmi jednoducho povedane.
:BB: osobně jsem pracoval bve všem co tady zmiňujete a myslim si že každej tenhle software ma sve plusy..ale pokud muzu mluvit za sebe vegas je the best...a adobe software nemam rad...kor prave treba premiere... nerikam ze to je treba spatny ale aby se v tom prase vyznalo...mam i adobe after effects a to je totalni okeni maglajz...jestli nemate vetsi monitor tak kdyz si otevrete okna co potrebujete uz nikdy nenajdete to co je vespod....hrozny...zlatej pinnacle nebo vegas....nebo ulead media studio...adobe - ne e e e e ...fuj fuj...
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.