Zobrazit plnou verzi : Edius náhled
Ahoj, nevíte někdo čím by mohlo být, že se mi v Ediusu 4.10 při přehrávání videa vloženého do časové osy trhá obraz? Mám PC - Core2Duo 2.13 GHz, 1 GB RAM. Díky.
v lavom dolnom rohu okna casovej osi mas buffer....stiha nacitavat...?robi to vzdy alebo len pri urcitom druhu formatu videa napr mpeg?
v lavom dolnom rohu okna casovej osi mas buffer....stiha nacitavat...?robi to vzdy alebo len pri urcitom druhu formatu videa napr mpeg?
Dělá to vždy, právě i při normálně nagrabovaném DV videu, tedy v DVcodecu, ale samozřejmě i při komprimovaném videu jako mpg apod.
pokud zapnes zobrazeni casu tak ten jede plynule,neb taky trhane?
pokud ano tak neco podobneho jsem videl a pomohla tehdy vymena kabelu u systemoveho disku a zmena z cabel select na master(IDE disk).
pokud zapnes zobrazeni casu tak ten jede plynule,neb taky trhane?
pokud ano tak neco podobneho jsem videl a pomohla tehdy vymena kabelu u systemoveho disku a zmena z cabel select na master(IDE disk).
Ten čas taky nejede plynule. Ale systémový disk SATA mám na master. Zkusím ještě vyměnit ten kabel, díky.
pro joe1: Jinak ten buffer dole vlevo, jak se pozná jestli stíhá nebo ne? Pořád se tam míhá nějaké číslo, vždy něco kolem třicítky, ale není stálé. Ale vždy se to pohybuje kolem té 30ky. Je to vůbec ono, jako ten buffer, pochopil jsem to dobře? Díky.
lajdak: SATA disk na master? Co to je za blbost? Zkus jej přehodit na jiný konektor a pomocí nějakého nástroje přejmenovat na C, nebo kde máš systém.
lajdak: SATA disk na master? Co to je za blbost? Zkus jej přehodit na jiný konektor a pomocí nějakého nástroje přejmenovat na C, nebo kde máš systém.
No já to tak tedy myslel, jako že ho mám systémový, tedy C. Tam mám Winy i Edius. Druhý disk mám IDE, disk D, jen jako "odkládací".
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.