ludva10
08-03-2007, 18:34
Tak jsem pomocí Pinnacle Studia 10.7 upravil a vypálil video z digitální kamery na DVD. Po vložení DVD do DVD přehrávače (zkoušel jsem 2), mi nejde u klipů zvuk - je úplné ticho (zvuk funguje pouze u písničky v menu). GSpot ukazuje, že zvuk je: AC3, 48000Hz 192 kb/s tot,stereo (2/0). V Pinnaclu jsem měl ve výstupu nastaveno: Typ disku - DVD a v nastavení Komprese zvuku - Dolby Digital 2 kanálový.
V PC to jede se zvukem, ale pokud skočím na jiné místo, chvíli to trvá (zasekává se to), než se to chytí.
Čím to je?
Jinak při puštění Studia mi to napíše: "Byl zjištěn problém s instalací fontu. Některé nebo všechny fonty nemusí fungovat", ale nepředpokládám, že to souvisí se zvukem, i když nevím moc co to znamená.
Jak to tedy zprovoznit?
V PC to jede se zvukem, ale pokud skočím na jiné místo, chvíli to trvá (zasekává se to), než se to chytí.
Čím to je?
Jinak při puštění Studia mi to napíše: "Byl zjištěn problém s instalací fontu. Některé nebo všechny fonty nemusí fungovat", ale nepředpokládám, že to souvisí se zvukem, i když nevím moc co to znamená.
Jak to tedy zprovoznit?