Zobrazit plnou verzi : Problém s přechody v Sony Vegas 7.0c
Ahoj,mám plnou verzi Sony Vegasu.Když ale vložím přechod jakýkoli z A do B,tak při to přechodu mi video začne zrnět a jsou tam čáry.V čem je chyba?Efekty jdou normálně.Jsem začátečník a tenhle program mi připadá nejvhodnější.Díky moc za rady :-( Mám Athlon 3500+,1 GB RAM,Asus Ge Force 6600GT 128 MB.Jestli je chyba v HW,tak navrhněte něco.Uvažuju o koupi Athlon 4000+ a GF7600GT,ale kvůli jednoho videa to je možná zbytečné.Každopádně děkuji za pomoc všem.Screen s problémem přikládám.
Ale v Adobe Premiere s tím problém zdá se není. :-? Ale Adobe je nanic a je docela těžké.Mám přeinstalovat Sony Vegas?
Takže mám ještě upřesnění,když dám přechod z písma na pohybující video,tak je to OK,jakmile dám ten stejný z videa na video,tak to začne dělat čáry.Vypadá to na HW...nějaké rady?
MartasF
v akom formate vlastne to video strihas ???
No dávám to přímo z Frapsu,takže asi Wmv videoklip.To myslíš?
Tak jsem to zrenderoval a pustil do Media playeru,pruhy tam pořád jsou...Neví někdo co s tím? :-(((
MartasF
vegas a dalsie strihove softy su primarne urcene na strih DV videa z kamery, po novom aj HDV a XDCAM, ale WMV...
Je to riadna prkotina, ale skus to napr. previest do DV a potom strihnut...
OK,já jsem začátečník.Jakým softwarem a jak se to dělá?Díky moc za Tvoji trpělivost.
¨Takže z toho Frapsu to vychází jako AVI.Takže potřebuju konverzi z AVI do DV.Nemůžu najít nějaký normální program.Máš nějaký?
Když dám přechod ze stejného na stejné vide (z A na A) přechod jede normálně,bez čar.Když dám ale přechod z jednoho na druhé video (z A na B) tak se tam objevují ty čáry.
VYŘEŠENO!ŠPATNÝ KODEK,PŘEHODIL JSEM VIDEO DO MPEG2 A JEDE TO UŽ NORMÁLNĚ.
VYŘEŠENO!ŠPATNÝ KODEK,PŘEHODIL JSEM VIDEO DO MPEG2 A JEDE TO UŽ NORMÁLNĚ.
Takze sa zda, ze ani vo Vegase problem neni, nechces ho teda odinstalovat?:p
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.