Zobrazit plnou verzi : Teletext ve FLY 2000TV
JoudaKarel
18-09-2004, 23:03
Zdravim, jaky kdo pouzivate teletext v programu FLY 2000TV? ja sem zkusil externi z jedny adresy co tu byla uvedena kde bylo vsechno k FLY 2000TV vcetne cracku a cz, ale nesjem s nim uplne spokojen, chtel bych mit moznost transparentniho teletextu primo v programu s jednoduchym zadavanim cisel stranek bez toho abych se musel k zadani cisla stranky proklikavat.
Celkom slusny Teletext ma Dscaler. Interny teletext vo Fly2000Tv je nanic a nefunkcny pri niektorych Tv kartach . Externy teletext do Fly2000Tv je najlepsi tento http://www.volny.cz/blizzardweb/download/ttx_videowonder_xp17.rar
- nema problemy so zobrazovanim ceskych znakov :BB:
JoudaKarel
01-10-2004, 19:37
Pri pouziti zminovaneho externiho teletextu se mi stava ze kdyz ho vypnu na hlavnim panelu FLY2000TV tak se mi restartuje kompl, proto ho musim vypinat klasicky windowsacky "krizkem" v rohu. Dela to taky nekomu? Docela me to sere kdyz na to zapomenu a vypnu to v menu FLY..
Musis nejprve zastavit hledani teletextu!, potom ho zavres a na liste vypnes! Pokud ale tento postup neudelas(nevypnes prohledavani teletextu, ) tak se komp restartuje!
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.