Zobrazit plnou verzi : AverTV a zoradenie programov
Zdravim,
rozhodol som sa skusit tento soft, vsetko je v poriadku az na drobnost - nejak nedokazem zoradit kanaly tak ako by som chcel - autoscan naladi kanaly a ulozi ich v subore Freq.tbl - nikde som neprisiel na to, ako zmenit poradie kanalov. mozno len nevidim, ale trapim sa s tym hodnu chvilu, preto budem vdacny za akukolvek zmysluplnu radu:))
Roman S.
20-09-2004, 11:31
Mam kartu Aver 303 Stereo.Kanaly si zoradis pomocou funkcie REMAP v SETUPe.Klikni na REMAP.Zobrazi sa ti panel kanalov 1÷....Klikni 2x na kanal ktory chces presunut a objavi sa ti podobny panel opat s číslami kanálov 1÷....Tu opať kliknes na čislo kanalu kde to chces mat a je to hotove.Je to trochu piplacka ale ide to v pohode len nezabudni ze ak cislo kanala je obsadene vlastne original SCAn kanal prepisujes inym tebou vybranym.
Postup 2:
Napis si rovno frekvencie kanlov na poziciu na ktorej to chces mat.Program umoznuje aj manualne zadavanie frekvencii v setupe.V tabulke je:
Císlo kanála-Lock-Meno kanala-Frekvencia. Musis len spravne stiahnut sirku stlpcov aby sa ti frekvencia zobrazila.U man to ide v pohode.Soft je original z CD k tejto karte, len ovladace su z netu ale verziu nepamatám musel by som sa doma pozriet.
Kanaly si zoradis pomocou funkcie REMAP v SETUPe.Klikni na REMAP.Zobrazi sa ti panel kanalov 1÷....Klikni 2x na kanal ktory chces presunut a objavi sa ti podobny panel opat s číslami kanálov 1÷....Tu opať kliknes na čislo kanalu kde to chces mat a je to hotove.Je to trochu piplacka ale ide to v pohode len nezabudni ze ak cislo kanala je obsadene vlastne original SCAn kanal prepisujes inym tebou vybranym.
to remap som si nikde nevsimol, pouzivam soft, ktory je na webe - posledna verzia....
Postup 2:
Napis si rovno frekvencie kanlov na poziciu na ktorej to chces mat.Program umoznuje aj manualne zadavanie frekvencii v setupe.V tabulke je:
Císlo kanála-Lock-Meno kanala-Frekvencia. Musis len spravne stiahnut sirku stlpcov aby sa ti frekvencia zobrazila.
hmmm toto vyzera zaujimavo, skusim doma pozriet, ci to pojde...
kazdopadne dakujem za tip:))
Roman S.
20-09-2004, 11:49
Neviam ako je spracovany novy soft verzie 5 ale ja som napisal ze pouzivam original soft z CD a tam ak kliknem na ikonu SETUP vpravo hore je tlacidlo REMAP.Ak dobre pamatám nad nim je SCAN, vedla je nazov skupiny kanalov:TV-AIR alebo TV-CABLE.Ten postup REMAPovania bol popisany aj v manuale.Mal som ho na CD ku karte ak nie stiahni z netu www.aver.com, www.aver.de, www.aver.com.tw resp. na skatuli mas ich stranku.
predpokladam, ze Aver 203 a Aver 303 pouziva uplne iny soft, nakolko su to uplne ine tv karty, postavene na uplne inych cipsetoch... vsakano
bavme sa o softe pre AverStudio 203, v poslednej verzii, ktora je na webe...
btw, ten soft je dost dobry, akurat to zoradovanie kanalov sucks...
Roman S.
20-09-2004, 12:04
Trent neviem ci mas pravdu ale soft z original CD pre moju kartu s cipom CONEXANT je uplne (vizualne a funkcne) ten isty ako soft k bratovej karte s cipom BT848 (neviem ci spravne som to napisal) ale oznacenie karty ti tu nenapisem lebo neviem (viem ze stala cca 4800Sk) zhruba pre 1,5 rokom.Ladenie kanalov je uplne zhodne s mojim.
O softe k Aver203 sa vyjadrit neviem ale myslim si ze bude podobny ak nie ten isty.
Apropo "mekelle" nenapisal aku kartu ma.
Roman S. :
to je jedno, pisem ti to ja :-E , AverStudio 203...
ale pokial je tam ten isty soft, sorry, idem to skusit aj ja a dik...
Roman S. : No neviem, zrejme hovorime o inom softe...
Tiez tam nevidim ziadny REMAP... :-E
Roman S. : No neviem, zrejme hovorime o inom softe...
Tiez tam nevidim ziadny REMAP... :-E
ani remap, ani manualne nastavovanie kanalov ani nic podobne som nenasiel...
to nikto nevie, ci sa v tom softe nejak da menit poradie kanalov alebo to nejde?
stáhni si ještě novější verzi softveru a neinstaluj jen softver bez ovladačů pak si vitvoř skupinu a můžeš je vkládat dle libosti dvijklikem na číslo a přetaženim,..
Ivo Mašek
19-11-2004, 13:29
Pro Aver_TV běží na adrese:
www.tv-cards.com/messageboard/search.php?mode=results
forum v angličtině.
Po otevření stránky napsat Aver do prvního dlouhého řádku vpravo. Odklepnout Enter.
A máte "hafo" informací pro Aver_TV. :-)
stáhni si ještě novější verzi softveru a neinstaluj jen softver bez ovladačů pak si vitvoř skupinu a můžeš je vkládat dle libosti dvijklikem na číslo a přetaženim,..
no iste, a potom skus prepnut na numerickej klavesnici alebo na dialkovom ovl. na napr. kanal c. 1. Nabehne ti ten, ktory mas prvy naladeny a nie ten, ktory je prvy v skupine. Ak si ich zoradis do skupiny, mozes prepinat medzi nimi iba rolovanim hore dole, ale nie volit priamo program.
Takze sorry, kamo... ale dik za radu. Toto vieme uz davnejsie.
no iste, a potom skus prepnut na numerickej klavesnici alebo na dialkovom ovl. na napr. kanal c. 1. Nabehne ti ten, ktory mas prvy naladeny a nie ten, ktory je prvy v skupine. Ak si ich zoradis do skupiny, mozes prepinat medzi nimi iba rolovanim hore dole, ale nie volit priamo program.
Takze sorry, kamo... ale dik za radu. Toto vieme uz davnejsie.
a ty jak si mohol odpovedat 21. novembra, ked je este len 20-teho?:))....kazdopadne zacinam mat pocit, ze riesenie nasho problemu existuje len v podobe pouzivania ineho programu..://
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.