Zobrazit plnou verzi : Vegas 5 versus ac3
Umi Vegas 5 uložit stopu do formatu ac3? Pod polozkou "Render as..." jsem to nenasel. Chybi mi nejaky plug in nebo neco?
Ve 4ce mi to behalo super.
Dolby Digital AC-3 (*.ac3)
Jo uz to chodí. Nemel jsem nainstalovany DVD Architect 2 a k nemu potrebny lek. A uz to beha.
Ahoj.Když už jsme u toho AC3,nevíte někdo čím spojit několik AC3 souborů do jednoho.Díky
Ahoj.Když už jsme u toho AC3,nevíte někdo čím spojit několik AC3 souborů do jednoho.Díky
Nic ma nenapada, ale zda sa mi, ze by to malo zvladnut Nuendo2.0 s prislusnym pluginom, pretoze vie nacitat AC3 a potom problem do AC3 by uz nemal byt...
Inak to budes musiet prehodit do WAVov, trebars s BeSweetom a potom s Vegasom uz zase nie je problem ani s 5.1 a ani s 2.0 (a ani s nicim inym :-D )
Tak tenhle postup mě taky napadl,ale připadalo mi to moc složitý :-( .Asi se nedá nic jiného dělat.Tak jo,díky za tvůj čas.Ahoj
Inak trochu nechapem, ako si ich dostal zvlast, teda jednotlivo tie AC3, teda co chces vlastne spajat ??? Ja si DVD demuxnem s VobEditom a mam to suvisle v jednom subore.
No můj problém je ten.Mám DVD Rolling Stones,rozdělený v DVDXCopy na dva kousky.Dohužel to druhé DVD je špatně udělaný.Je tam nějaká chyba ve VOBu.Takže jsem myslel všechny VOBy demuxnout v TMPGEnc na *.m2p a *.ac3.No a mpeg spojit ve Vegasu do jednoho a ty ac3 taky spojit do jedné.To všechno nacpat do Architekta a udělat to znova.MPEG není problém,ale na to ac3 použiju ten BeeSweet.No a ten wav spojím taky ve Vegasu a udělám z nich ac3.Samozřejmě bez menu,nejsem menumaniak jako Mouty :-) .A když to bude velký tak použiju Shrink 8-) .No snad tomu rozumíš.
Ano, ale este ma napadlo, ze by si to mohol spojit trebars aj v TotalCommanderi, teraz som to skusal, vyzera to, ze to funguje, takze nemusis robit ten prevod.
Tak ten TotalC mě nenapadl,ale určitě ho vyzkouším.Jen nevím jak to půjde,protože jsem s ním ještě nedělal.Ale když říkaš,že to jde,určitě na to mrknu.Ahoj a hezký den. :BB:
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=1077
Jo,dobrý.TotalC funguje.Vyzkoušel jsem to na malém vzorku,ale nepředpokládám,že to bude zlobit i na originále.No když to bude zlobit půjdu cestou BeeSweet.Ahoj a díky.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.