Zobrazit plnou verzi : Zvetsenie tytulkov....
mmmm_tvf
28-12-2006, 17:49
Mam taky problem.....mam kopu filmov v divix formate a k tomu aj tytulky ale niektore su dost male ked to pozeram na Tv...a chcel by som zvetsit a ak by sa dalo aj posunut dole.....Skusal som to cez Sustaile workschop ale tam mi to nefungovalo....Potom Architekt ale iba po jednom mi to ide a to sa mi nechce vsetky riadky po jednom zvetsovat.....Poradte nejaky sikovny programcek...
Nejprve napiš, v jakém programu filmy přehráváš (pokud je tedy přehráváš v PC a do TV to jde přes TV-OUT grafické karty). Anebo používáš stolní DVD přehrávač a titulky chceš nastavit v něm? A zkus ty názvy programů napsat správně (Sustaile workschop je asi Subtitleworkshop, že?)
mmmm_tvf
28-12-2006, 19:05
Nejprve napiš, v jakém programu filmy přehráváš (pokud je tedy přehráváš v PC a do TV to jde přes TV-OUT grafické karty). Anebo používáš stolní DVD přehrávač a titulky chceš nastavit v něm? A zkus ty názvy programů napsat správně (Sustaile workschop je asi Subtitleworkshop, že?)
Jasne pokusim sa :-D no ja to prehravam cez stolovy DvD prehravac ale na nom mi to nejde zvetsit takze som rozmyslal ze by som si to v PC zvetsil a potom prehral na stolovom DVD-prehravaci.....
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=11065
Zvětšení titulků v Architektu ti nepomůže, když přehráváš film v DivX a textové titulky. Obávám se, že to tak snadno nepůjde. To totiž musí podporovat ten tvůj stolní DVD přehrávač. Napiš jeho typ a zkus prohledat jeho nastavení, také možná existuje nějaký neoficiální firmware, který ti to umožní.
Další řešení je vyrenderovat titulky natvrdo do obrazu, což znamená další ztrátovou kompresi, což nedoporučuji.
a proč by mu to nepomohlo? Když píše, že to zkoušel v DVDA, tak jako výstup použil DVD
No je poměrně nesmyslný dělat z toho DVD - zbytečná ztráta času a kvality. Nedávno jsem tu psal, že nový SubtitleCreator podporuje výstup do IDX/SUB, takže jestli přehrávač umí VobSub titulky, tak neni co řešit.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.