PDA

Zobrazit plnou verzi : Out of memory

Anonymous
17-03-2004, 17:29
Několikrát a nepravidelně (někdy né někdy jó) mi to hlásí pokaždé na nějaký jiný objekt. Čím to může být ?

stayman
17-03-2004, 17:40
ale co, kedy...??? :-?

Anonymous
17-03-2004, 17:57
Out of memory, hlásí např. můj program, když ho spustím nezkompilovaný tak ukáže na chybu prázdného objektu s tímto. Pokaždý někde na jiném místě deklarovaného čehosi.

stayman
17-03-2004, 18:02
ma to suvis so swapkou ???

Anonymous
18-03-2004, 16:46
Podle zjištění to má souvislost s programem pro DEC 2000 (STB), ale jde mi o to aby k tomu nedocházelo, mě to připadá jako kdyby ten program "ukrad" nějakou paměť tomu mímu za běhu programu :-((( , stránkovací pamět je v pohodě (zdá se).

pikousik
21-03-2004, 00:07
Bullback

Taky mi to trochu blblo, mám verzi 2.16. Virtuální síť STB pro DEC není potřebná, je jen pro datový přenosy a ty se u nás na TERR TV zatím nevyužívají. Zkus síť vypnout v registrech.

Tohle zkopíruj do nonetwork.txt
--------------------------------------------------------------------------
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\TechnoTrend\TTDVB-STB]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\TechnoTrend\TTDVB-STB\Settings]

"NoNetwork"=dword:00000001
--------------------------------------------------------------------------
a pak to změň na nonetwork.reg a spusť.

:-)- :-)- :-)-

Anonymous
21-03-2004, 15:55
Zkusím to sopojit, všim sem si těch sítí jsou tam dvě, ten program je jedno velký neštěstí, stačí vypnout zesilovač antény a jediná možnost - vypnout DEC ze zásuvky, ihned po přihlášení programu do Win. nastavit prioritu "real time" jinak dojde k zátuhu a td ...

Anonymous
22-03-2004, 15:00
Ještě možná blbá otázka ale jak vypnout ve VB6 program aby se řádně ukončil, de to vůbec ???

Anonymous
23-03-2004, 11:20
Ten program pro DEC je asi zabugovanej až na půdu.
Včera mi hlásil "run tome error - visual C++", závada bude jasně i ve spuštění, spustím příkazem Shell (i přes CMD) a při nahrávání z TV dojde při ukončení k chybě programu (i když se program ukončí sám) , u rádia to nedělá a když se nenahrává tak taky ne a když se spustí "růčo" tak taky né.

To jsou programy to by chc*l pes :(( :(( :((

Jak to spustit jinak ve VB než Shell, zkusil jsem to i u *.dll ale výsledek je stejný.

'Ze si to něco pindá by mě nevadilo ale nahraný soubor má 0 bajtů(někdy)