Zobrazit plnou verzi : Prekryvanie videi v 3D kocke vo Vegase
Vo Vegase 5 mam vytvorenu kocku zo styroch videi, ktora dynamicky rotuje. Horne video (modra farba) je nadradene ostatnym a prekryva vsetky ostatne aj ked je vzadu. Je to robene cez Plug-In Pack 3D LE
http://yozef.benedik.szm.sk/kocka.jpg
Kedze vo Vegase je vsetko mozne, toto musi byt malina :-)-
Ako to vyriesit ?
Nemusis to robit s 3D packom (aky pekny vyraz :-D ). Pouzi TrackMotion 3D Source a pohraj sa s Make Compositing Child (hned pri stope pre jednotlivy track) a potom s Compositing Mode (plati aj pre viac trackov). Budes musiet vsak pouzivat keyframe a dost pracne... Inak pokial nemal Vegas podporu 3D, alebo nebol ten 3D plugin, tak dost veci spravis s filtrom DEFORM.
Nemusis to robit s 3D packom (aky pekny vyraz :-D ). Pouzi TrackMotion 3D Source a pohraj sa s Make Compositing Child (hned pri stope pre jednotlivy track) a potom s Compositing Mode (plati aj pre viac trackov). Budes musiet vsak pouzivat keyframe a dost pracne... Inak pokial nemal Vegas podporu 3D, alebo nebol ten 3D plugin, tak dost veci spravis s filtrom DEFORM.
zatial velmi nerozumiem tomu track motion 3D, ani composing child... asi sa budem musiet pozriet do manualu :-R , alebo StayMan co tak kratky prierez danou problematikou :-)-
O.K.
dakujem za burlive forum B-)
asi je to prilis komplikovane, nebudem uz vymyslat take krkolomne kusky....
Trochu som sa s tym hral, chapem ze ja toto Vegas dokaze, ale cas straveny pri tomto probleme je asi prilis dlhy nehovoriac o aplikovani v praxi.... :-k
Kde zozeniem manual do Vegasu 5 ?
...je mi jedno, ze je anglicky
Kolko stoji ?
Mate ho niekto ?
Oplati sa takato investicia ?
Jeste se k tomu vratim - takovehle kousky bys opravdu nemel delat ve strihovem softu, ale v nejakem animacnim jako treba after effects, imaginate nebo combusion
mam AE 6.5 (ostatne mi nehovoria nic) ale ten je podla mna komplikovany, jak vsetko od Adobe, tie programy narusaju moju integritu :-)
ale skusim to.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.