PDA

Zobrazit plnou verzi : Prekryvanie videi v 3D kocke vo Vegase

yozefb
14-09-2004, 20:11
Vo Vegase 5 mam vytvorenu kocku zo styroch videi, ktora dynamicky rotuje. Horne video (modra farba) je nadradene ostatnym a prekryva vsetky ostatne aj ked je vzadu. Je to robene cez Plug-In Pack 3D LE

http://yozef.benedik.szm.sk/kocka.jpg

Kedze vo Vegase je vsetko mozne, toto musi byt malina :-)-

Ako to vyriesit ?

stayman
15-09-2004, 01:41
Nemusis to robit s 3D packom (aky pekny vyraz :-D ). Pouzi TrackMotion 3D Source a pohraj sa s Make Compositing Child (hned pri stope pre jednotlivy track) a potom s Compositing Mode (plati aj pre viac trackov). Budes musiet vsak pouzivat keyframe a dost pracne... Inak pokial nemal Vegas podporu 3D, alebo nebol ten 3D plugin, tak dost veci spravis s filtrom DEFORM.

yozefb
15-09-2004, 10:21
Nemusis to robit s 3D packom (aky pekny vyraz :-D ). Pouzi TrackMotion 3D Source a pohraj sa s Make Compositing Child (hned pri stope pre jednotlivy track) a potom s Compositing Mode (plati aj pre viac trackov). Budes musiet vsak pouzivat keyframe a dost pracne... Inak pokial nemal Vegas podporu 3D, alebo nebol ten 3D plugin, tak dost veci spravis s filtrom DEFORM.

zatial velmi nerozumiem tomu track motion 3D, ani composing child... asi sa budem musiet pozriet do manualu :-R , alebo StayMan co tak kratky prierez danou problematikou :-)-

yozefb
16-09-2004, 22:54
O.K.

dakujem za burlive forum B-)
asi je to prilis komplikovane, nebudem uz vymyslat take krkolomne kusky....
Trochu som sa s tym hral, chapem ze ja toto Vegas dokaze, ale cas straveny pri tomto probleme je asi prilis dlhy nehovoriac o aplikovani v praxi.... :-k

Kde zozeniem manual do Vegasu 5 ?
...je mi jedno, ze je anglicky
Kolko stoji ?
Mate ho niekto ?
Oplati sa takato investicia ?

Mike
17-09-2004, 07:51
Jeste se k tomu vratim - takovehle kousky bys opravdu nemel delat ve strihovem softu, ale v nejakem animacnim jako treba after effects, imaginate nebo combusion

yozefb
17-09-2004, 09:11
mam AE 6.5 (ostatne mi nehovoria nic) ale ten je podla mna komplikovany, jak vsetko od Adobe, tie programy narusaju moju integritu :-)
ale skusim to.