Zobrazit plnou verzi : Adobe premiere pro 2 - zobrazeni datumu a casoveho kodu
Zdarec, mam dotaz, jestli nekdo mate nejaky plugin do AP 2.0 pro zobrazeni datumu a casu, kdy bylo video zaznamenano v kamere. Mam plugin DVdate ktery je super a zobrazuje vse co potrebuji, jenze je jen pro verze premiere pro 1 a 1.5.
Do dvojky se mi to nepodarilo nainstalovat. Vite jak podobneho efektu dosahnout v AP 2? Jinak se asi budu muset vratit zpet v verzi 1.5.
I kdyz vlastne osobne jsem zadne vyhody novejsi verze 2.0 nepocitil. Potrebovali uz jste neco co umi 2.0 a neslo to ve verzi 1.5 (tedy krome vicekameroveho strihu)?
Diky za nazory, snad budou :-)
No tak jsem si to vyresil po svem, projekt ze dvojky nesel otevrit v 1.5, takze ze dvojky jsem vyexportoval Microsoft DV avi (nastesti v nem zustali zachovany vsechny puvodni informace) a do toho jsem v premiere 1.5 dosadil datum a cas tam kde jsem potreboval. Reseni trochu neprakticke, ale jinak to asi nejde. No nic :-)
Tuhle funkci měla v sobě už Premiere 6. Nevím proč už to není v 1.5 i ve 2.0 :-?
POšli cez sz kontakt pošlem dvdate do APP2
Tuhle funkci měla v sobě už Premiere 6. Nevím proč už to není v 1.5 i ve 2.0 :-?
???
neviem o tejto funkcii v premiere 6, rad sa necham poucit, kde by sa mala nachadzat.
Poznam DVdate ako filter do ap6 alebo appro.
???
neviem o tejto funkcii v premiere 6, rad sa necham poucit, kde by sa mala nachadzat.
Teď mě napadlo, že jsem stříhal s kartou DV Now. Takže možná to tam posílala ta karta. Byl tam napsaný datum, čas nahrávky u každého klipu a vškeré další intormace.
Raptor už to neumí. To bude asi ono.
???
Teď mě napadlo, že jsem stříhal s kartou DV Now. Takže možná to tam posílala ta karta. Byl tam napsaný datum, čas nahrávky u každého klipu a vškeré další intormace.
Raptor už to neumí. To bude asi ono.
BLBOST!!!
vlastnil som kartu dv now, i raptora...
Není to blbost. Já natahoval video přes Fast Forward s tím, že to zachytávalo samotné klipy. Ten Fast zaznamenával veškeré informace z timecode. Pak jsem to z Forwardu exportoval přímo do AP 6 a tam už se to naskádalo přímo do timeline. I do projektového okna, kde byli veškeré informace o danném klipu. I jeho délka vč. datumu a času jeho pořízení. Natahoval jsem to přes Fast kodek ve formátu *Dif. Když si to zkusíš tak jak to popisuju, tak tam budeš mít ty informace taky. Koncem týdne na tom budu něco dělat, takže pokud nevěříš, můžu Ti pak poslat mailem sken. Stříhal jsem na DV Now 5 let a pořád na něm dělám na druhém PC.
Krtku,Krtku 9-)
Strihal som vo faste o malinko viac ,asi 10 r., program a zaroven driver pre tuto kartu som prelozil do sk a zverejnil na cestinach, takze asi tomu budem trosku rozumiet.
To ze sa ti vo faste okne projekt ,pripadne po exporte v ap6 nachadza
timecod nie je nic o com je rec.
To dokaze aj Scenalyzer a po importovani ap ale aj ine softy.
Otazka znela ako to zobrazit v reale vo videu v lubovolnom mieste tak aby sa zobrazil cas, datum zaznamu.
Fast ani premiera nic take nedokaze, ale rad sa na to pozriem!!!
Aha. Tak já to blbě pochopil. Myslel jsem, že jde tazateli o rozpoznání klipů pomocí času pořízení. Sorry.. :-)
glbco
Muj problem resil (v dobach PalDV ) :-) program WinDV, ktery tento udaj vepsal do nazvu souboru. Pak jsem mel zobrazene nazvy souboru na eventu. To by ti mohlo resit problem, neb bys tento udaj videl stale pred sebou... :-)
glbco
Muj problem resil (v dobach PalDV ) :-) program WinDV, ktery tento udaj vepsal do nazvu souboru. Pak jsem mel zobrazene nazvy souboru na eventu. To by ti mohlo resit problem, neb bys tento udaj videl stale pred sebou... :-)
Ja nemam ziadny problem.
Vlozim DVdate filter priamo na klip v TM (AP a PPRO) a mam zobrazeny udaj na obrazovke.Nepotrebujem dalsi program k tomu, aj ked je to jedna z moznosti.
glbco
no me bylo jedno, jestli to grabnu z kamery pomoci strihoveho softu, nebo pomoci WinDV, navic je dost univerzalni a proto jsem na nej v danych dobach presel...
glbco
no me bylo jedno, jestli to grabnu z kamery pomoci strihoveho softu, nebo pomoci WinDV, navic je dost univerzalni a proto jsem na nej v danych dobach presel...
Neviem co tu riesime.
Nejde o to ci to mas v nazve ale o to zobrazit to do klipu pomocou premiery.
Video grabujem Scenalyzerom,kde si mozem nastavit timecode do nazvu sceny.
nic neresim, jen jsem to napsal, nehledej v tom nic dalsiho.... :BB:
dudator
http://www.upload2.net/page/download/LWKFtOFXwavmYRy/DVdate+3.3.0.35+for+APPRO+2.0.exe.html
:-)
Tak to je presne ono, taky jsem to zkousel hledat ale neuspesne :-(
Sice jsem mel obcas problemy s otaznikama pri instalaci, musel jsem to instalovat nekolikrat, ale ted se mi cas ve videu zobrazi. Jinak musi byt nejdrive nainstalovano puvodvni plugin DVdate, aby se mohli prepsat soubory, bez toho mi to nefungovalo.
Takze diky, ted uz mam vsechny problemy s druhou verzi vyresene :-))
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.