Zobrazit plnou verzi : Skripty pro Vegas-kam a jak?
VlaDamorava
28-10-2006, 11:02
Dovolím si položit dotaz od lamy. Hledám na foru, ale nemohu najít. Na ruském foru jsem našel pár zajímavých free pluginů od WASST (PIP, export mpeg2+AC3 jediným kliknutím a pod.). Nemohu docílit toho, aby se mi pluginy po instalaci objevily v přehledu skriptů. I když je jsem schopen vyhledat a spustit pomocí funkce Spustit skript. Chtěl bych je umístit na lištu ve Vegasu.
Jak a kam instalovat pluginy, aby to fungovalo podle mých představ.
Options => Customize Toolbar
VlaDa
scripty nejsou pluginy a jinak jak pise BOBA!
VlaDamorava
28-10-2006, 14:24
Ano, že jsou to skripty jsem si uvědomil až později. Bohužel ani v Úpravě panelů nástrojů (Customize Toolbar) se nové skripty neobjevily. Do jakého adresáře se musí naistalovat?
Přitom jsou plně funkční, když je spustím přes Spustit skript. Tam ale musím složitě procházet adresáře než daný skript najdu.
VlaDa
zkus Rescan Script menu folder a pak dej znovu Customie toolbar.
Ja je tam mam vsechny, tak ze nemuzu zkusit...
VlaDamorava
28-10-2006, 15:25
Takže prd! Používám verzi 6d a budu se muset smířit s tím, že když budu chtít použít příslušný skript, tak ho budu používat přes "Spustit skript". Stejně děkuji za rady a snahu pomoct. :BB:
VlaDamorava
28-10-2006, 15:58
Bez mučení přiznávám: " TE VERZE SE BOJIM! Hlavně kvůli mně neznámemu .NET Framework 2.0
VlaDamorava
28-10-2006, 16:11
Dodatek:
Metodou pokusů a omylů jsem konečně dosáhl úspěchu. :-!!! Při instalaci jsem to narval přímo do adresáře VEGAS/Script Menu a ono to funguje jak má. Včetně umístění ikony na lištu.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.