Zobrazit plnou verzi : Škŕkanie zvuku
Zachytavam do PC prostrednictvom DVC150. To čo mám z kamery je O.K. Filmy aj stiahnuté z TV však chrčia vo zvukovej stope. Podľa mňa to nie je ochranou voči kódovaniu. Ako to odstrániť? :-G :-?
Skutocne mi nikto nevie pomoct ? :(( :-(((
Už som to písal treba oddeliť zeme na prepojovacích kábloch a malo by to frčať. :-I :-I
Ale pri stiahnuti VHS vytvorenej na kamere a stiahnutej z toho isteho videorekordera ako i original filmy resp. filmy stiahnute z TV je to v poriadku.Škvrkanie sa prejavuje len pri original filmoch a filmu stiahnuteho z TV Markiza.
Takze si myslim, že oddelenie by na to nemalo mat vplyv. :-?
TV máš zapnutý na kábel alebo vlastné antény??? :-?
Skús ešte všetko zapojiť na jednu elektriku.
Keď to robí len na TV mar. tak to budú jedine rušenia na anténach. :-(
Pri grabovaní nemam vobec videorekorder pripojeny na antenu. Videorekorder sluzi len na pripojenie na prevodnik.
A nebude to mať spoločné niečo s dual zvukom???
Skús nahrávať len audio L.
Skusiť to môžem. \/
Ešte ma napadla jedna vec.
Niekedy to robia tituly z požičovne a tie musim trackingom dotiahnuť.
Či to nie je ono. :-?
Dúfam že niečo pomôže lebo ešte naviem čo ďalej??? :-? :OO
Snaď na niečo prídem.
KOLP - diky moc za ochotu. :BB:
Ešte ma napadlo !!! Keď grabujem staré VHS tak vždy nastavujem hlavu na videe !!! Každé video má iné nastavenie. Záleží či sa ti to dá??? :-)- :-)-
ladarozan
21-09-2004, 20:14
tak tohle se zvukem mě zaujalo před lety. když jsem přišel k zachytávání.
Pravidelné pukání ve zvuku vadilo a tak jsem poslouchal, kudy to leze. Když se otevře zvukový panel - mixpult, tak se dají vypínat jednotlivé vstupy. A tak jsem zjistil, že to rušení leze se zvukem s TV karty a ještě, že je závislé na stavu myši. Pokud jsem stisknul myš na horní liště okna a přetahoval, tak to přestalo !! Jednou jsem měl spuštěný zároveň softwarový osciloskop a bylo krásné ticho. Tak jsem vymyslel jednoduchý způsob, jak proudové výkyvy v PC vyrovnat. Zkuste také.
Otevřete zápisník a napište řádku a.bat a uložte jako a.txt, pak přejmenujte soubor na a.bat a spustťe jako minimalizovaný. A co teď zvuk - zlepšil se? U mě jo a tak to používám trvale. Blíž to nevysvětlím, říká se tomu tuším recursivní volání procedury. Tak jsem zvědavý, komu tohle pomůže.
Ešte ma napadlo !!! Keď grabujem staré VHS tak vždy nastavujem hlavu na videe !!! Každé video má iné nastavenie. Záleží či sa ti to dá??? :-)- :-)-
U mna bol odobny problem. Treba na videorekordery nastavit tracking. Potom to bolo uz v poriadku.
Diky za vsetky rady.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.