Zobrazit plnou verzi : Kradení nicků pro účely jiných fór
Ivo Mašek
08-10-2006, 09:05
Pravděpodobně všem známý BluRay použil můj nick pro jisté účely na jiných diskuzních forech. Nemám s tím nic společného. Je to vlastně stejný případ, který tu byl nedávno s nickem Clee.
Inteligentní uživatelé to jistě pochopili, o jakou hru se tu jedná., méně inteligentní uživatelé (jeden z nich je již v koši) to nepochopili, a tak, jako dříve, tak i teď šíří zde na Tvfreaku pomluvy a lži.
I o těch si jistě zdejší osazenstvo svůj obrázek již udělalo.
Ivo Mašek
08-10-2006, 12:35
nick 666dia se omluvil, tudíž tento thread zamykám.
Ivo Mašek
21-10-2006, 19:39
Na serveru fora Grafika se objevil nick Ivo Mašek. (dostal jsem zprávu po emailu) Nejsem to já. Snad vám to tam došlo. Takže BluRay už nalez i tam.
S emailovou adresou Ivo.masek@zmail.sk nemám nic společného.
nick 666dia se omluvil, tudíž tento thread zamykám.
..a to som este 666dia den predtym na to upozrnil, ze to to urcite bude podfuck, ale asi mi neveril.
No darmo, stal si sa tiez slavny a zacali Ta falsovat a kopirovat ako ROLEXky... Prvy bol clee (Clee), potom JaLoMe a teraz Masek.
Gratulujem k vstupu do velkeho showbiznisu... :BB:
Je to taky fenoment tejto doby, mame tu Pishing (falosne banky) a teraz nicking (falosne nicky, co na forach ponukaju pre dovercivych ludi rozne zazracne SW nastroje na lamanie ochranv, pricom po ich stiahnuti a spusteni s hrozou zistia, ze jeto BadWare, co im zruinuje instalaciu a vymaze data z HDD).
Taky jsem si toho nicku Ivo Mašek všimnul. Jediné řešení je zřejmě registrovat si co nejdšív svoje jména jak je to jen možné. Co se týče Blueraye, tak stále věřím, že to každého blbce přestane jednou bavit.
Ivo Mašek
ono staci asi jen 3 slova, aby kazdemu bylo jasne, ze to nejsi ty...
ODSakEda
26-10-2006, 11:35
Ivo Mašek - @zmail.sk přece nemůže být "náš" "starý" dobrý známý Ivo! Co by dělal v SK, když je skoro až z DE ?! 8-)
Pomluvám se blbě brání a je to problém spíše těch slepě věřících Tomášů, než pomluveného, že někomu(!!!) uvěří a zeptat dotčeného se neběží!
Jak to zpívá skupina TURBO v písničce: Samá voda nebo jak se jmenuje? "Nevěř lásko na pomluvy, nevěř mi mín než mým známým!"
wono stačí používat mozek, viz případ s ukradeným clee. bohužel mozek je občas silně nedostatkové zboží
Ivo Mašek - @zmail.sk přece nemůže být "náš" "starý" dobrý známý Ivo! Co by dělal v SK, když je skoro až z DE ?! 8-)
Pomluvám se blbě brání a je to problém spíše těch slepě věřících Tomášů, než pomluveného, že někomu(!!!) uvěří a zeptat dotčeného se neběží!
Jak to zpívá skupina TURBO v písničce: Samá voda nebo jak se jmenuje? "Nevěř lásko na pomluvy, nevěř mi mín než mým známým!"
co je voe? ja sem skoro .at a koncovku mailu mam .ru :-E
ODSakEda
26-10-2006, 13:48
A toto je zase co ??? Došlo mailem od tvfreak@tvfreak.cz:
Dobrý den ODSakEda,
Dostáváte tento e-mail proto, že vy (nebo někdo kdo se za vás vydává) požadoval zaslání nového hesla pro váš účet na TV Freak. Pokud jste toto nepožadoval, pak tento e-mail prosím ignorujte, pokud tento email znovu přijde kontaktujte prosím administrátora fóra.
Abyste mohl(a) nové heslo používat, musíte jej aktivovat kliknutím na následující odkaz:
http://www.tvfreak.cz/info.jsp?name=not_exists
Pokud je vše v pořádku můžete se přihlásit za použití následujícího hesla:
Heslo: xxxxxx (jasně že jsem jej nahradil xxx)
Toto heslo můžete samozřejmě kdykoliv změnit ve svém profilu. Jestliže budete mít s aktivací problémy kontaktujte administrátora fóra.
------------------
Posláno přes fórum na www.tvfreak.cz.
někdo si hraje, mě a joe-joe-ovi se to taky stalo
Ivo Mašek
26-10-2006, 17:17
No a mě chodí z Grafiky od mnoha uživatelů email, proč jim chci dát na Grafice BAN. :-D (nejsem tam vůbec registrovaný a nenapsal jsem tam čárku) A údajně je to posíláno z mého emailu. Pěti lidem jsem odpověděl, pak jsem to vzdal a jenom to mažu.
Pouze jeden člověk si všiml, že má hlavička emailu je trochu jiná, než ta BluRayova.
Ivo Mašek
26-10-2006, 17:18
Taky jsem si toho nicku Ivo Mašek všimnul. Jediné řešení je zřejmě registrovat si co nejdšív svoje jména jak je to jen možné. Co se týče Blueraye, tak stále věřím, že to každého blbce přestane jednou bavit.
Nepřestane. Stále se sem snaží dostat.
treba az to vezme do rukou novy vedeni, tak se to zmeni... :-E
ODSakEda
26-10-2006, 18:02
treba az to vezme do rukou novy vedeni, tak se to zmeni... :-E
Nové??? Odkdy nové=dobré, lepčí???... :-E Myslel jsi ale nejspíš dobré, nebo lepší vedení?! Nebo jsi taky zblbnutý z TV reklam?...
no ja prave nevim jestli bude lepci, vim akorat ze bude novy \/ :-E
Nové vedení sem nasáže max. nějaké nové reklamy, ale myslím, že v těch forech bude ještě větší bordel, než je teď. Spousta lidí sem už přestala chodit.
Nasty_tvf
26-10-2006, 20:55
Nové vedení sem nasáže max. nějaké nové reklamy, ale myslím, že v těch forech bude ještě větší bordel, než je teď. Spousta lidí sem už přestala chodit.
Nerad to říkám, ale Krtku, máš nejspíš pravdu :-(((
to ze sem nekdo prestal chodit je vetsinou zapricneny tim ze dotycnyho nekdo nasral resp. ze dotycnej se nechal nasrat :-E
hmmm, no ja som sa nasral a aj tak tu chodim :-E :-E :-E
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.