PDA

Zobrazit plnou verzi : Vegas a Xvid-poradte

kukolarik
01-10-2006, 15:45
Zdravim!
Mam problem s kodekom XVID vo Vegas, konkretne s importovanim suborov s takymto kodekom, nakolko ich nie a nie zobrat. Ani Virtual Dub.
Naisntaloval som si aj kodek, vo verzii XviD-1_1_0-Beta1-16012005 ale ani tak to nechce zobrat. Treba to tam niekde nastavit alebo aky je postup?Alebo instalovat iny?
Ale vsak budem konkretnejsi...
Mam subor s tymyto preferenciami:
525 Kbps, 512 x 416 (1.231), 25 fps, Xvid (BVOP/Packed Bitsream) zvuk 160 Kbps, 48 KHz, MPEG-1 Audio Layer 3(Dual mono)
Realne je to subor s koncovkou AVI a velkost 685 MB. Stiahol som ho z netu, takze sa ma nepytajte, preco je to XviD, je to proste tak...

No a chcel by som z toho spravit Mpeg2 s PCM zvukom vo VBR a nejakym rozlisenim, ako by ste postupovali na mojiom mieste s pouzitim programov Vegas pripadne Virtual DUB?
Momentalne si mozem prerobit to Video do MPG alebo DivX a tak ho importovat, ale dvojitym renderingom stracam na kvalite. Samozrejme potom ide do DVDA len na autoring...
DAKUJEM za rychlu odpoved, este dnes by som to chcel nechat spravit...
KUKO

Foolproof
01-10-2006, 16:46
No jestli ti to video nechce vzít VirtualDub a je to Avi-Xvid, tak můžeš být skoro rád, že to jde vůbec v něčem přehrát.

525 kbps- z toho velký zázrak nebude, pokud ti nevadí, že výsledek bude NTSC, použij AvivoXCode, asi za 10 minut z toho máš DVD. :-D

Ale stejně moc nechápu čeho chceš dosáhnout (PCM z MP3 - proč ? ) DVDVideo z toho můžeš udělat kterýmkoliv dekoderem co existuje ( a sežere tu divnou věc) kromě VirtualDubu, z toho mpg nedostaneš.

kukolarik
01-10-2006, 16:54
Aha, takze vidim, ze je to celkovo blby format... je to jedno divadelne predstavenie, ktore ma vyse 2 hodiny, ja by som to dal aj na VCD, ale nezmesti sa. Neide mi tentokrat ani az tak o kvalitu, len aby som to dostal na DVD a mohol pozerat na TV.
Mam Xilisoft video converter, ten to sezere a je schopny to dat do akeho kolvek formatu. Tak to dam do DivX a nasledne to uz zobere aj Vegas, kde nastavim VBR a pripravim to do DVDA.

Foolproof
01-10-2006, 17:10
Nedávej to do žádného Divx, to je to stejné jako Xvid, akorát v modrém.
Převeď to do mpeg, třeba v tom Xillisoftu s parametry pro DVD a už to nebude autorizařní program předělávat.